Farväl till september – med AW och soppa!

Ett nytt höstinitiativ, som många tycker skall bli en trivsam tradition. En fredag eftermiddag, i ömsom sol, ömsom regn och med en rymlig lada att söka skydd i. Denna första gång hos Pelle och Eva Thorén.
Soppkreatörerna Annika Nordström och Eva Thorén hade lagat en fantastisk god potatis- och purjolökssoppa. Som klunde njutas med bröd, öl och vin. Och en god stämning.
(Det fanns också grillad korv med bröd, som verkade uppskattas mer av barnen. Men har de någon smak…)
Men alla trivdes! Ett femtiotal, vuxna, barn och hundar, som till slut samlades i ladan i skydd från ett stillsamt höstregn. Och leende bröt upp efter några timmar av samtal, skvaller, senaste nytt, historier om gamla tider och skryt från hummerfiskarna som bärgat en rekordfångst.

Halsbäck när det är som bäst! En ny tradition är född.

Vincent Dahlbäck