Som markerades av årsmötet i HAIF sista juli 2016. Drygt ett fyrtiotal medlemmar deltog, men medlemsantalet ökar hela tiden; just nu 167.
Och fler uppskattar föreningens verksamhet; att badbryggan har renoverats efter de senaste stormarna, som har gjort det möjligt att njuta av sommarens varmaste dagar, fick besökare att bidra med 3.500 kr för fortsatt underhåll. Likaså båtrampen, där fler ville lägga i sina båtar, mot ett bidrag för underhållet. Tack alla medlemmar, som gör det möjligt med frivilliga insatser!
Det stora för i år, är att vår ordförande sedan 7 år tillbaka Mattias Sidén, tackade för sig – utan att få en ordentlig avtackning – som måste kompenseras vid nästa Svarta Katten!
Och då kan den nye ordföranden Jonas Englund välkomnas till det ansvarsfyllda; men roliga jobbet som ordförande i HAIF.
För roligt har vi; men vi saknade sommarfesten i år. Det fanns ingen som kunde/ville arrangera den årliga festen vid Strana som brukat infalla en vecka efter midsommar. Uppskattat av alla, och älskat av barnen.
Så; en efterlysning: finns det någon/några som vill ta på sig att arrangera nästa års sommarfest, med korvgrillning, lotterier, quiz och fiskdamm?
Ni kommer att älskas av hela Halsbäck – och framförallt barnen!
Halsbäck/HAIF är vad vi gör det till. Och vi vill trivas!
Text: Vincent Dahlbäck
Foto:Peter Lundvall