För medlemmar i Hallsbäck intresseförening erbjuds möjlighet till bastubad. Bastuvagnen kommer att finnas tillgänglig vid Färjebryggan sista helgen i varje månad samt Svarta katt helger. Bastuvagn för 6 personer, max 8. Vedeldad. Bastutemperatur uppnådd efter ca 30 minuters eldning. Ved ingår. Du lämnar bastun i det skick du vill finna den. Kostnad för medlemmar 100Kr per bastubad och person. Du bokar vagnen via länken nedan. Det är fördel att boka direkt efter någon tidigare då du slipper värma upp bastun på nytt.

Datum då den finns uppställd vid hamnen;
24-26e Oktober
28-30e November
12-14e December
26-31a December

Den finns tillgänglig fom 17:00 varje startdatum tom 22:00 på slutdatumet.
Är ni intresserade vid andra tillfällen eller har frågor så ring Ulf på 0732-321017.

http://www.boka.se/HalsbäcksBastuvagn