Efter några gnistrande vackra och iskalla vinterdagar kom plusgraderna och halkan. Men det hindrade inte ett drygt trettiotal Halsbäckbor i lördags från att ömsom streta och ömsom kana fram längs den glashala vägen till Helen och Ulfs lada där årets sista Svarta katt hölls.

Utanför sprakade inbjudande brasor och inne bjöds glögg och saltsnacks. Det blev en kväll med småprat och mycket skratt – ja, precis så trivsamt som våra Svarta katt-tillställningar brukar vara när de är som bäst. En särskild eloge till barprinsessorna Ilone, Alva, Moa och Klara som skötte servicen med den äran (och med stor generositet;-).

Vägen hem var precis lika hal och som ditvägen men inga missöden har inrapporterats – och kanske var alla glittrande adventsljus och stjärnor som lyser nu lyser från husen i Halsbäck lite ledljus i den mörka decembernatten!

Varmt tack till Moa, Klara, Helen och Ulf för att ni upplät er lada till lördagskvällens Svarta katt!

OCH GOD JUL och GOTT NYTT ÅR ALLA HALSBÄCKSBOR!

Text: Ingrid Dahlbäck
Bilder: Peter Lundvall