Även i år ställde Långekärrs Skola upp för att städa stranden borta vid “Kabel-” eller Skräpviken som den även kallas, i närheten av Björshuvudet. Halsbäcks Intresseförening sponsrar denna utmärkta insats som skolan gör och vi är alla tacksamma och glada för det arbete som eleverna utför. Mängden skräp var som det brukar vara på vårarna, men eleverna plockade flitigt ihop det mesta i säckar, det blev ett 30-tal stycken. Dom ligger nu staplade vid klippan i bukten, och Tjörns kommun skall komma och hämta  för transport till Heås. Förhoppningsvis kommer kommunen att hämta säckarna snart, så att det inte som förra året dröjde in i juni, och då hade måsarna redan börjat hacka sönder säckarna och sprida ut innehållet på stranden igen.

Stort tack till elever och lärare vid Långekärrs Skola!

Foto: Lena Missfelt