Lördagen 7 augusti

Redan kl 10.00 inleddes årets auktion. I två dagar hade en hel del föremål av skiftande karaktär lämnats in. Tillströmningen av intressenter och köpare pågick under hela förmiddagen. Fint väder och god stämning. Guje hade organiserat inlämning och uppmärkning  så att allt flöt på på bästa sätt. Conny svingade klubban med den äran, och det mesta såldes. Flera gjorde fina fynd, priserna var genomgående mycket låga. De få kvarvarande objekten kördes till Lions i Aröd.

Senare på kvällen, efter bryggmötet, var det då dags för sommarens Svarta Katten, denna gång återigen i Olofs Sköbu. Timmarna innan vräkte regnet ner men vid öppningsdags sken solen och det blev en underbar kväll men en fin solnedgång. För första gången provade vi med en PUB-Quiz. Bill och Peter hade satt ihop 20 kluriga frågor. Segrare med god marginal blev Peter och Åsa från Vik. Under kvällen kom mycket folk och Mattias sålde helt slut i baren.

Foto: Peter Lundvall