Knappt 40 medlemmar hade den 25 juli samlats på ängen vid Anette och Mattias hus för årsmötet. Protokoll kommer att publiceras här på hemsidan när det är justerat och klart.

Efter sex år som  ordförande hade Peter Lundvall bett valberedningen att föreslå en annan kandidat till den posten. Ny ordförande blev Mattias Sidén, som varit med i styrelsen länge. Här är Peter och Mattias på Svarta Katten senare på kvällen:

Ny i styrelsen blev Lars Carlsson, som alla känner från Statoil i Kållekärr, ett omtyckt förslag från valberedningen.

Olof Berndtsson, som varit med i styrelsen sedan starten 2003, avtackades och årsmötet beslöt att han skall vara hedersmedlem på livstid i Halsbäcks Intresseförening. Olof själv kunde dessvärre inte vara med denna dag, Ove fick förmedla alla hälsningar till Olof.

Foto: Peter Lundvall

Halv åtta på kvällen öppnade treditionsenligt SVARTA KATTEN, i Olofs Sköbu. Som flest var vi 75 glada som samlats för att njuta av den ljumma kvällen i goda vänners lag.