Runt om i Västsverige föll regn denna kväll, men inte så i Halsbäck. En härlig kväll som samlade drygt hundra festdeltagare nere vid Strâna. Korv och godis hade strykande åtgång, lotterierna sålde snabbt slut och Janne Forsberg sålde fler Tipslotter än någonsin tidigare. Frågorna var som vanligt lite kluriga och endast en av 60 hade alla 10 rätt. Att det sedan visade sig vara Göran Forsberg skapade viss munterhet. Men uindertecknad kan garantera att ingen information om frågorna hade läckt utanför oss som gjort dom. Fru Fortuna hade skämtlynne denna kväll, ett flertal lotterivinster hamnade hos samma grupp uppe på berget. Efter mat, dryck och roligt umgänge slutade festen först när nattkylan trängde sig på.

Ett stort tack till festkommittén Vincent och Ingrid och de som hjälpt dom med att ordna denna trivsamma kväll.

Foto: Peter Lundvall