Väderläget inför årets påskhelg var minst sagt osäkert. Men på påskdagen uteblev hotande narig nordlig vind och trots nollgradigt, värmde solen gott och havet låg blankt. Många medlemmar samlades nere vid hamnen för att arbeta i de olika projekten. Reparationen av badbryggan kom igång på allvar och trots de omfattande skadorna kommer den säkert att vara i god form till sommaren, efter ytterligare några arbetsdagar: (bilder Bo Forsberg). Färjebryggan skall få beläggning av betong, gjuten innanför en ram av tryckt virke. Efter en del startproblem med fastnande borr så är det arbetet påbörjat, bättre väder behövs för fortsättningen.
Ett stort gäng, stora och små, utrustade med motorsåg, röjsåg, sekatörer och många händer röjde stigen borta vid Aleviken och vidare mot “Nakenviken”. Där har det växt igen snabbt de senaste åren, ris och snår har gjort det svårt att ta sig fram: (bilder Ingrid Dahlbäck). Nu kom den gamla stenmuren och klipporna fram ur snåren och blåsipporna som klarat snöfallet lyser härligt blå mot snön.
Och så på kvällen: Svarta Katten. Denna gång i Patriks pågående nybygge, det blev som vanligt en mycket trevlig kväll.
Dagen efter var till en början som den brukar, snön smälte och solen strålade. Men på eftermiddagen vräkte snön ner och SMHI lovar fortsatt snö. På tisdagen den 25 mars såg det mest ut som ett julkort, ett snölandskap som är tre månader försenat.

Foto: Peter Lundvall