KVÄLLEN VAR VINCENT´S, I “PRATING” MED ANNIKA.
Nästan 100 förväntansfulla medlemmar och gäster kom till Svarta Katten i lördags den 1 september för att lyssna på Vincent som berättade om sina och Ingrids erfarenheter av nio spännande och omväxlande år som utrikeskorrespondenter i södra Afrika. Samtalet, som leddes av Annika, var  intressant och fängslande,  underhållande och mycket uppskattat. Många ville att det skulle fortsätta mycket längre, men efter några avrundande frågor från publiken, kunde även Vincent och Annika övergå till den som vanligt trivsamma samvaron i Barbros och Bills lada. Flera önskade att vi skall fortsätta med liknande programpunkter när  Svarta Katten öppnar igen. Vi får se vad det finns för idéer, alla är välkomna med förslag.

Här en del bilder från kvällen

fotografer: Bo Forsberg och Peter Lundvall.