REKORDFÅNGST!

Lördagen 9 oktober 2004 häpnade alla som var nere vid bryggan då Janne och Göran kom in efter att ha dragit tinorna som stått nästan en vecka. Janne har tio tinor ute. I den första han drog var det tre humrar, vilket bara det är ovanligt nog. I nästa var det en och i nästa tre igen! Efter att Jannes alla tinor var dragna hade han fått hela 18 humrar, och det med bara tio tinor! Fångst i alla. Tre i tre, två i två och en vardera i resterande fem. Alla höll måttet, en del riktigt stora, och ingen romhona. Göran hade med sina och Rogers tinor fått 16 humrar, totalt alltså 34 humrar på nästan 20 kg ihop, under en förmiddag. Få, om ens någon, har tidigare hört talas om något liknande. Det är bara att gratulera!

Janne kunde inte koka alla på en gång utan fick hämta hem resten på måndagen.

Två rejäla hannar på ca 8 hg vardera (och en på dryga 100 kg).

Foto: Peter Lundvall