FEST VÉ STRANA 5 AUGUSTI 2017

TROTS KALLT OCH BLÅSIGT VÄDER…..

…tog sig ett 50-tal tappra Halsbäcksbor ner till Strâna efter bryggmötet på lördagskvällen. Daniel med familj hade ordnat med försäljning av dryck, godis och den traditionella Bullens Varmkorv. I år fanns även en grill igång med bland annat vegetariska korvar. Man kunde även grilla medhavd mat. En del planerade aktiviteter för barnen nere på parkeringen “blåste” dessvärre bort i kylan. Stämningen var ändå god och årets Tipslott engagerade många. Maja och Jonas Berg samt Anette Sidén var bäst med 8 rätt var, men Jonas gissade bäst , 172,  på antalet kolor (gelebjörnar) i påsen, så han vann en fin flaska vin. Tröstpriset, en påse hembakade bullar, gick till Anna och Nimis som gissat bäst med 170. Rätt antal var 166. Lotterierna gick snabbt åt och det mesta var slutsålt, så lite tidigt i den kalla kvällen hjälpte de kvarvarande till med att packa ihop och städa. Tack Daniel och alla ni andra som hjälpte till med årets fest. Nästa år blir säkert bättre väder!

Text och bild: Peter Lundvall

Tipslott 2017 Rätt svar klicka här.