10 Juni 2017 Röjning och Svarta Katten

10 Juni 2017 Röjning och Svarta Katten

Efter den kalla,och blåsiga våren med inställda evenemang så blev det då till slut röjning och Svarta Katten. Både vid Aleviken och vid Strâna var det aktivitet. Vid “båtupptaget” bredvid Olofs Sköbu hade båtar flyttats undan och ett lass med sand anlänt. Där blev det korvgrillning på föreningens bekostnad, uppskattat av unga och gamla.

      

Gräset hade blivit klippt på parkering och där satte några flitiga upp vårt partytält. Svarta katten framemot kvällen blev välbesökt. Kvällen var lite kall men solig. Pamela hade bakat ett par stora och goda pizzor som alla lät sig väl smaka av. Mycket uppskattat!

  

 

Dessvärre blev det sista kvällen med vårt partytält. Efter en regnig söndagsnatt fick det stå kvar för att torka. Men måndagens rejäla kuling fram på eftermiddagen fick tältet med rör och allt att blåsa iväg, upp över vägen och rulla in i Tores trädgård och drapera sig över Tores gamla fina Volvo. Dessbättre verkar det inte, märkligt nog, ha blivit några skador på bilen. Av tältet finns bara ett vrak kvar med krökta rör och skörade presenningar. Det blir Heås nästa. Vi ersätter eventuella skador på Tores bil. Förslag på nya tält tas gärna emot.

 

Foto Johan Eyssen, Peter Lundvall, Jonas Englund.